Waarom een GTLine gereedschapskoffer?

 

In de 40 jaar sinds de oprichting van het bedrijf, is de Italiaanse fabrikant GT Line uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van technische gereedschapskoffers en biedt nu het grootste aanbod in Europa. Sinds de oprichting in 1970, in Bologna, is GT-Line is gespecialiseerd in de productie van gereedschapskoffers. Deze ervaring wordt weerspiegeld in de superieure kwaliteit, het ontwerp en de stijl van hun innovatieve producten.


Strenge kwaliteitscontrole.

GT-Line ontwerpt en produceert de technische, industriële en professionele gereedschapskoffers in Italië met een ISO9001: 2000 gecertificeerd productieproces dat een constant hoge kwaliteit van het product garandeert.

Deze kwaliteitscontrole, gecombineerd met precisie productie en uitgebreid onderzoek en ontwikkeling, garandeert dat u de meest ontwikkelde technische gereedschapskoffers koopt die beschikbaar zijn. Daarnaast heeft GT Line's technologisch onderzoek en geavanceerde spuitgietprocessen hun ertoe gebracht om ontwerpen en gereedschapskoffers te bouwen met veel meer geavanceerde materialen zijn dan hun concurrenten.


Grootste keuze in Europa

Met het breedste scala van gereedschapskoffers in Europa heeft GT-Line een indeling voor opslag en transport oplossingen voor alle soorten service monteurs die mogelijkheden moeten hebben om hun gereedschap veilig en betrouwbaar te vervoeren. Van lichtgewicht gereedschapskoffers om gereedschap mee van voertuig naar de werkplek tot grotere heavy-duty modellen voor het opslaan en transporteren van gereedschappen over de hele wereld door de lucht. GT-Line heeft gereedschapskoffers om elk scenario aan te kunnen. Voor de meer op maat gemaakte toepassingen, kan GT Line zelfs koffers bouwen zoals u wilt en voorgeschreven is voor een individueel bedrijf, waardoor klanten directe input hebben in het ontwerp.


Geavanceerd gebruik van materialen

GT-Line loopt voorop in materiaal onderzoek. Verschillende omgevingen en werkomstandigheden vereisen gereedschapskoffers die gemaakt zijn van geschikte materialen die de taak kan weerstaan. ABS is een lichtgewicht en economisch thermo-plastic die wordt gebruikt voor de GT Line's instapmodellen. Maar het heeft wel het nadeel dat ze gevoelig zijn voor temperatuur veranderingen, zoals die ervaren wordt in vliegtuigen. GT-Line heeft alternatieve materialen zoals HDPE polyethyleen en dikke Polypropyleen ontwikkeld. Beide materialen hebben een veel hogere weerstand tegen schokken, hoge en lage temperaturen en chemische corrosie, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in gereedschapskoffers bestemd voor vliegreizen.


Keuze van opberg systemen

Bij de meeste GT Line gereedschapskoffers kunt u kiezen welk type gereedschap opberg systeem je zou willen voorzien in de koffer. Deze functionele gereedschapsbladen, waar je je kleinere gereedschappen kunt opslaan, zoals schroevendraaiers, tangen, messen en moersleutels, zijn verkrijgbaar in drie verschillende versies voor persoonlijke voorkeur. De traditionele PEL (elastisch lus systeem) is nog steeds een populaire keuze, met name in het Verenigd Koninkrijk, terwijl het PTS Flexi pouches Plus ™-systeem populairder is in Europa. Het laatste ontwerp van GT-Line is de innovatieve PSS gereedschap pallet-systeem, wat ideaal is voor handgereedschap van alle soorten en maten.


Extra opslagcapaciteit

Gereedschap pallets zijn voor de opslag van kleiner gereedschap, het onderste gedeelte van de gereedschapskoffers maakt de opslag van grotere gereedschappen en accessoires mogelijk.

GT-Line gereedschapskoffers worden geleverd met verstelbare tussenschotten voor het onderste gedeelte, zodat u deze ruimte aan uw eigen behoeften aan kunt passen. Een foam inlay is ook beschikbaar voor een aantal gereedschapskoffers en stelt u in staat om gevoelige apparatuur of een laptop veilig te kunnen uitvoeren. Een waardevolle aanvulling op uw gereedschap en accessoires zijn de kleine component dozen die zijn opgenomen bij een aantal van de grotere GT Line koffers. Een aantal van deze componenten dozen worden toegevoerd afhankelijk van de gekozen case. Uiteraard zijn deze ook separaat te verkrijgen


Gereedschapskoffers Met Wielen

Groeit ieder jaar aan populariteit, de gereedschapskoffers op wielen geeft u grote vrijheid van vervoer en is van onschatbare waarde als opslag voor ingenieurs en technici die door de lucht te reizen naar internationale bestemmingen voor het uitvoeren van hun werk. Verschillende GT Line gereedschapskoffers hebben wielen en telescopische handgrepen, en deze robuuste professionele modellen zijn in staat om de ontberingen van de bagage transportbanden op vliegvelden aan te gaan. Simpel gezegd, deze gereedschapskoffers op wielen gebruikt u voor het verplaatsen van materiaal van en naar uw werkplaats, of het reizen met het openbaar vervoer of van uw geparkeerde auto.


Andere GT Line Tool Storage Products

GT-Line produceert niet alleen professionele- en industriële gereedschapskoffers, maar ook een scala van stof- en waterdichte koffers onder de merknaam Explorercases, die een oplossing bieden voor het opslaan van alle apparaten die een hoog niveau van bescherming nodig hebben, zelfs in de zwaarste omstandigheden. Mensen die op zoek zijn naar lichtgewicht en beperkte opslag van gereedschap kunnen kiezen uit GT Line's Workline. Een scala van nylon en polyester soft gereedschapstassen. In deze reeks is ook een Rolling Tool tas op wielen beschikbaar, rugzak modellen en diverse gereedschap en document tassen. Alle zijn geschikt voor het dragen van een selectie van instrumenten, documenten en ook je laptop zit veilig op een plaats.


Onbreekbaar Polyethyleen schaal

De Turtle 350 Tool Case en de ROCK zijn GTLine's Top Kwaliteit en is de best verkopende gereedschapskoffer in Europa voor ingenieurs die veel reizen met vliegtuig en alle wegtransporten voor het veilig vervoeren van hun gereedschap. Deze vrijwel onverwoestbaar gereedschapskoffer heeft een schelp geheel gemaakt van onbreekbaar HDPE, high-density polyethyleen, dat beschermt tegen de schokken, stoten die zich tijdens de bagageafhandeling en op transportbanden op luchthavens voordoen. Tevens hebben vochtdruppels geen kans om in de koffer te komen. Extra bescherming wordt geboden, met name op de hoeken, door de toevoeging van bumpers die zijn aangebracht rond de randen van de gereedschapskoffer. Een extra dikke aluminium afwerking rond de twee case secties zorgen voor een strakke sluiting, terwijl twee sloten uw koffer gesloten houden en uw inhoud veilig is tijdens transport.


Gebouwd om mee te Reizen

Reizen met de GT Line Turtle 350 Tool Case en de ROCK is moeiteloos te wijten aan de twee grote wielen voorzien van kogellagers en de uitbreiding van telescoop trolley om de gereedschapskoffer te trekken. Twee extra ergonomische handgrepen met rubber bekleed zijn gemakkelijk toegankelijk op de boven-en zijkant van de gereedschapskoffer voor het heffen wanneer dat nodig is. De koffer opent via een heavy-duty enkele stalen scharnier, die op verschillende plaatsen is bevestigd om vele malen te openen en te sluiten. Tijdens het gebruik, de Turtle 350  en ROCK gereedschapskoffers staan op vier rubberen voeten voor stabiliteit en het deksel wordt opengehouden door twee veiligheid steunen van metaal.


Grote inhoud / capaciteit

De Turtle 350 en ROCK hebben een grote inhoud en een hoge capaciteit tot 45kg. In het deksel bevinden zich de gereedschapsbladen voor schroevendraaiers, tangen, scharen, sleutels en ander handgereedschap. De grote basisareaal kan groter handgereedschap, elektrisch gereedschap, accessoires en onderdelen bergen, en er zijn ook 3 kleine component dozen die bij de koffer. Ook is er nog de mogelijkheid een extra gereedschapsblad toe te voegen voor meer capaciteit.


Keuze van gereedschapsbladen.

Een keuze van PEL, PTS en PSS berg systemen zijn beschikbaar voor de Turtle 350 en ROCK gereedschapskoffers. Het PEL-systeem maakt gebruik van de traditionele elastische band met versterkte stiksels bieden elastische lussen het “vasthouden” van verschillende grootte gereed-schappen. Het PTS systeem heeft gereedschapsbladen met pallets met GT Line's gepatenteerde Flexi Pouch Plus ™-systeem; elastische zakjes met doorzichtige plastic bodems om gemakkelijk te identificeren en selecteren van de juiste tool. Het meest recente gereedschap pallet systeem is GTLine's PSS ™, Professional Storage System, waar de gereedschappen op hun plaats worden gehouden door de druk van de vier rubberen bladen vervat in een aluminium behuizing, waardoor het ideaal is voor intensief gebruik. Naast alle gereedschapsbladen hebben de koffers een groot documenten vak waar eventueel ook een laptop gestopt kan worden.


Schokbestendig Bouw

De New Mega Wheels is een andere populaire gereedschapskoffer van GT Line dat in staat is om 30 - 35 kg te vervoeren en is ook het luchtvracht bestendig. De schokbestendige high-density polyethyleen koffer met een dubbele wandconstructie te combineren geeft een grote weerstand tegen hoge en lage temperaturen en de meeste corrosieve chemische stoffen op de werkplek. Deze kenmerken betekenen dat de GT Line New Mega Wheels een robuuste- en betrouwbare koffer is voor reizende technici, en met twee grote wielen met kogellagers en een telescopisch handvat reizen eenvoudig maakt en niet veeleisend.


Geavanceerde Injection Moulding Technieken

Een nieuwe toevoeging aan de GT Line reeks gereedschapskoffers is de familie van de Atomik gereedschapskoffers met een draagvermogen van maximaal 25kg. Dit is een hoge kwaliteit polypropyleen gereedschapskoffer die met een nieuw technologisch geavanceerde spuitgiet procedure is gemaakt om een constante materiaaldikte waarborgen, zelfs in de hoeken. Dit materiaal maakt de Atomik 215 gereedschapskoffer  zeer goed bestand tegen chemische corrosie, schokken en hoge en lage temperaturen. Een grote dikke aluminium afwerking maakt de gereedschapskoffer ideaal voor dagelijks intensief gebruik en een Atomik WH versie met wielen is  ook beschikbaar.


Lichtgewicht Tool Cases

Voor degenen die minder gereedschap- en liever een koffer hebben die is licht is in gewicht, daarvoor is de GT-Line Revo PTS, Revo Slim PTS en Revo Wheels 200 PTS. Deze lichte gereedschapskoffers worden met gebruikmaking van vacuüm gevormd ABS en geavanceerde- en  geautomatiseerde productieprocessen gemaakt, en zijn geschikt voor het dragen 15 -20 kg gewicht. Alle worden geleverd met twee gereedschapsbladen met de Flexi Pouches Plus ™ PTS-systeem en afgezien van de compacte Revo Slim-versie hebben ze een onderste lade met uitneembare tussenschotten. De Revo Wheels 200 PTS heeft de toevoeging van wielen en een telescopisch handvat.


Gespecialiseerde gereedschapskoffers

Andere gereedschapskoffers in de GT-Line serie zijn de moderne en uitzonderlijk sterke Bomber en de elegante en ultra stijlvolle De Luxe, die een geanodiseerde aluminium behuizing en ronde vorm heeft. Waterdicht tot 10 meter, GT-Line waterdichte instrument gereedschapskoffers bieden de ultieme bescherming, niet alleen tegen water, maar ook tegen roest, zand en stof en zijn vooral geschikt voor militaire en nautische toepassingen. Wat de toepassing ook is er een GT-Line gereedschapskoffers voor uw behoeften en toepassingen.

Apox BV

Terug naar homehttp://www.gtline.nl/GT_Line/Welkom.html